Winkel gesloten – werkplaats is open

Maatregelen rondom COVID-19

Beste relatie,

Met het ingaan van de nieuwe maatregelen per 15 december -zullen wij tijdelijk onze winkel sluiten. Alleen zakelijke aankopen zijn tot 19 januari mogelijk. Wat betekent dit voor uw bestellingen of reparatie? Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Bereikbaarheid Hillebrand Techniek

Bij voorkeur mailt u werkplaats@hillebrandtechniek.nl indien u een machine wilt wegbrengen of ophalen. Ook voor het bestellen van metalen delen of orders voor reparatie of productie stellen wij een e-mail vooraf op prijs.

Aanbieden/afhalen van machines of orders etc.

Machine wegbrengen
Wilt u een machine brengen, mailt u ons alvast de gegevens en de omschrijving wat u van ons verwacht. Dus bijvoorbeeld alleen onderhoud of een verdere probleemomschrijving, dan proberen wij uw opdracht zoveel mogelijk voor te bereiden. Voorzie de machine van een briefje met uw naam en adres.

Heeft u een zware machine die met twee personen getild moet worden, neem dan een extra iemand mee (gezinslid of collega). Met de huidige 1,5 meter afstand maatregelen kunnen wij u niet helpen.

Wij hebben een plek gemaakt links naast de roldeur, hier kunt u uw machine droog neerzetten. Wij zetten hem zo snel mogelijk binnen en verwerken uw order

Machine ophalen
Zodra uw machine klaar is zullen wij u mailen voor een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw machine op het juiste moment voor u klaar staat. In de e-mail ziet u ook waar u de machine op kunt halen. Vergeet ook niet indien het een zware machine is, om een tweede persoon mee te nemen.

Openingstijden rondom de feestdagen

De volgende dagen zijn wij gesloten:

 • Donderdag 24 december sluiten we vanaf 16.00 uur
 • Kerstdagen 25 en 26 december
 • Donderdag 31 december sluiten we vanaf 16.00 uur
 • Nieuwjaarsdag 1 januari
 • Zaterdag 2 januari
 • Zaterdag 9 januari
 • Zaterdag 16 januari
 • Zaterdag 23 januari
 • Zaterdag 30 januari
 • Zaterdag 6 februari
 • Zaterdag 13 februari

“Namens ons team, helpen we u graag op de best passende manier.”