Metaalbewerking

Maatwerk

Sinds 1963 is Hillebrand Techniek gespecialiseerd in het werken met en het bewerken van staal, roestvaststaal en aluminium. Of het nu gaat om het repareren of het modificeren van een bestaande constructie of machine, of een geheel nieuw project, wij kunnen en doen het allemaal.

In de loop der jaren heeft ons vakkundig personeel een groot aantal unieke en hoogwaardige producten afgeleverd. Mede dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers op constructie gebied, kunnen wij u helpen bij nagenoeg al uw projecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte voor een project laten opmaken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of kom eens langs bij ons kantoor op het Veenderveld 9, Roelofarendsveen.

 

Metaallevering

In onze werkplaats hebben wij verschillende soorten en maten metaal op voorraad. Denkt u bijvoorbeeld aan platen vanaf 1mm tot 8mm dikte, kokerprofielen, strip en buisprofiel in RVS, aluminium en staal. Heeft u een grotere hoeveelheid nodig of een afwijkende maat, dan kunnen wij dit in veel gevallen voor u bestellen. Voor de levertijd zijn wij afhankelijk van onze leverancier, echter de meeste bestellingen kunnen wij binnen 5 werkdagen leveren.

 

Onze machines

Voor het bewerken van metaal beschikken wij over diverse machines, zoals een pons/knip machine, zaagmachine, plaatschaar en zetbank. Onze vakkundige medewerkers leveren maatwerk voor u.