Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenwerking Rohtech B.V.

Hillebrand Techniek en Rohtech B.V. slaan hun handen in een op Veenderveld 9. Dit betekent dat Rohtech B.V. vanaf 1 mei alle metaalbewerkingsactiviteiten overneemt. Hillebrand Techniek richt zich vanaf deze datum geheel op tuinmachines en -gereedschap.

Wat betekent dit voor u als klant

Alle werkzaamheden rondom tuinmachines en gereedschap blijven zoals u van ons gewend bent. Als particulier of zakelijke kant bent u nog steeds van harte welkom voor de aankoop van tuinmachines en gereedschap, onderhoud van uw tuin- en parkmachines en uiteraard ons advies.

De metaalbewerkingswerkzaamheden worden overgenomen door Rohtech. Rohtech neemt de lopende opdrachten over. Heeft u nog een opdracht bij ons uitstaan dan kunt u een belletje, e-mail of factuur verwachten vanuit Rohtech B.V.

Wie zit waar

Beide bedrijven vestigen zich in op Veenderveld 9. Rohtech B.V. op de benedenverdieping in verband met de werkplaats. Voor meer informatie of contact met Rohtech B.V. kunt u hen bereiken via onderstaande contactgegevens.

Hillebrand Techniek vindt u vanaf nu op de eerste verdieping. Hier is onze showroom, balie en werkplaats voor tuinmachines. Net als voorheen bent u binnen onze openingstijden van harte welkom. Vooraf een afspraak maken is niet nodig.

Contactgegevens Rohtech B.V.

Veenderveld 9
2371 TS Roelofarendsveen
metaal@rohtech.nl
071 – 331 87 81
www.rohtech.nl

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht? U kunt altijd contact met ons opnemen over de samenwerking via info@hillebrandtechniek.nl of 071 – 331 87 88.