Zoek
Sluit dit zoekvak.

Service

Reparatie

Voor reparatie van uw (tuin)machine kunt u terecht in onze service en onderhoudswerkplaats. Hillebrand Techniek heeft een grote voorraad onderdelen van alle door ons gevoerde merken. Ook van merken die u niet op onze site aantreft kunnen wij in veel gevallen de reparatie verzorgen. Onze ervaren monteurs helpen u graag. U kunt uw machine ter reparatie aanbieden bij onze balie, bij kleine reparaties heeft u  de machine meestal binnen 3 werkdagen weer terug. Heeft u een spoedreparatie, neemt u dan eerst contact op met onze medewerkers op tel. 071-3318788. Zij kunnen u verder helpen en u vertellen wanneer u terecht kunt of een monteur kan verwachten. Voor het bestellen van onderdelen hebben wij vaak de volgende gegevens nodig:
  1. Merk en model van de machine
  2. Merk en type van de motor
  3. Serienummer en motornummer

Onderhoud

Van groot belang is het goed onderhouden van uw (tuin)machines, het verlengt de levensduur en verhoogd het gebruiksplezier. Op het gebied van onderhoud hebben wij jarenlange ervaring.  Uw machine wordt jaarlijks opgeroepen voor een onderhoudsbeurt. Hierbij worden alle aan slijtage onderhevige onderdelen beoordeeld, schoongemaakt en indien nodig vervangen. Wij streven ernaar om alle jaarlijkse onderhoudsbeurten in de wintermaanden uit te voeren. Wij zorgen er voor dat uw machines geheel gecontroleerd zijn zodat u na de winter weer probleemloos kunt werken met uw machines.

Keuring

Vanuit de ARBO-wet zijn werkgevers verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en welzijn van hun personeel. Werkgevers worden door de Arbo-wet verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van hun machines.  Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat de machines waar zij mee werken veilig zijn. Onze servicemonteur is VCA-gecertificeerd, dus kunt u er op vertrouwen dat alle werkzaamheden (keuringen, onderhoud en reparaties) deskundig en veilig worden uitgevoerd. U ontvangt na de keuring van uw machines een officieel keuringsrapport van onze VCA-keurmeester. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. Goedgekeurde machines worden voorzien van een keuringssticker. 

Transport

Kunt u uw machine zelf niet halen of brengen, dan kunt u gebruik maken van onze transportservice. Uw machine wordt bij u thuis opgehaald en teruggebracht. Voor het halen en brengen van uw machines werken wij uitsluitend op afspraak. Neemt u hiervoor contact op met een van onze mederwerkers.

Service en advies

Helaas gaat er af en toe wel eens een machine kapot. Onze monteurs en het juiste gereedschap zorgen ervoor dat uw machine bij ons de juiste service krijgt. Staat uw machine stil en kunt u niet naar ons toekomen? Geen probleem, wij beschikken over een servicewagen en mocht de reparatie noodzakelijkerwijs in onze werkplaats uitgevoerd worden, dan kunnen wij uw machine ophalen. Ook voor de aankoop van nieuwe tuinmachines en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verkopers houden geen pakkende praatjes om zoveel mogelijk te verkopen, maar luisteren naar de wens van de klant en verkopen vervolgens wat hij werkelijk nodig heeft. U bent van harte welkom in onze showroom te Roelofarendsveen.

Slijpen

Wij slijpen al uw gereedschap voor u, van grasschaar tot zaagketting.